Christel Smeets – van Os, Tilburg Center of Entrepreneurship

"Sinds 2014 maken we gebruik van Improgression, om op die manier eenvoudig, snel en effectief vaardigheden van studenten te verbeteren."

 

Binnen het onderwijs aan de Tilburgse Universiteit nemen ondernemerschap en het ontwikkelen van soft-skills een belangrijke rol in. “Theorie en kennis zijn belangrijk, maar het kunnen toepassen in de praktijk is essentieel om een ondernemende professional te kunnen worden.” zo laat Christel Smeets – van Os (Tilburg Center of Entrepreneurship) weten.

“Sinds 2014 maken we gebruik van Improgression, om op die manier eenvoudig, snel en effectief vaardigheden van studenten te verbeteren.” We trainen onze studenten onder andere op Business Planning, Presentation Skills, Pitchen, Decision Making Skills en Academic Writing. Door studenten te monitoren in Improgression zien we ze letterlijk groeien!”

Ook de Tilburgse studenten zijn laaiend enthousiast en waarderen Improgression met een dikke acht. De studenten waarderen het dat ze de opdrachten kunnen maken op het moment dat hen uitkomt, dat ze het leuk vinden filmpjes van medestudenten te beoordelen en vooral dat ze het goed vinden dat Improgression rekening houdt met hun persoonlijke leerdoelen. “Dit systeem zorgt ervoor dat ik alleen relevante video’s te zien krijg, zodat ik kan werken aan mijn zwakkere punten” zo laat een derdejaars Tilburg University student weten.

timthumb

  • Vul hier uw e-mailadres in en download de casestudy als PDF

Wilt u op de hoogte blijven over Improgression?

Schrijf u in voor onze kwartaal nieuwsbrief