Harold Wennink, bedrijfsleider restaurant Vroeg

"De beste zijn en de beste blijven"

 

Afgelopen jaar werd Restaurant Vroeg winnaar van de verkiezing ‘ Beste Leerbedrijf Horeca 2015’. Onder het motto: ‘de beste zijn en de beste blijven’ is Restaurant Vroeg een samenwerking aangegaan met Improgression en Wessels Trainingen om een online programma te ontwikkelen dat Restaurant Vroeg op het werk kan inzetten En om ‘de beste te blijven’ gebruikt Restaurant Vroeg natuurlijk Improgression!

Medewerkers kunnen op thema’s als ‘welkom’, ‘gasten’ en ‘up-selling’ opdrachten doen en hun progressie volgen. Leren en jezelf verbeteren is dé drijfveer voor het leerbedrijf om haar gasten te kunnen blijven verrassen. Niet alleen met haar gerechten, maar ook met persoonlijkheid. Begin Augustus 2016 is de grote kick-off voor alle werknemers van Restaurant Vroeg. Desalniettemin is een bezoek aan Restaurant Vroeg voor die tijd meer dan de moeite waard!

bunnik

Met dank aan: (v.l.n.r. foto) Daan Klomp (cameraman), Yvette Vierhout (de Ruwe Talenten) en Maarten Wessels (Wessels trainingen).

  • Vul hier uw e-mailadres in en download de casestudy als PDF

Wilt u op de hoogte blijven over Improgression?

Schrijf u in voor onze kwartaal nieuwsbrief