Productkenmerken

Improgression biedt veel mogelijkheden

 

Meerdere trainingstechnieken

Er gaapt een enorme kloof tussen begrijpen en veranderen. Met Improgression maak je gebruik van meerdere trainingstechnieken zoals vragenlijsten, reflectiemogelijkheden, meerkeuzevragen, beeldmateriaal en documenten die het leerproces ondersteunen om deze kloof te dichten.

Met onze speciale feature bij de video-opname. Zodra de video-opname start via de webcam presenteert de deelnemer tegen realistisch publiek, hierdoor ontwikkelt de deelnemer geen ‘trucje’ dat eenmalig aan bod komt tijdens een training, maar een ontwikkelde persoonlijke vaardigheid.

Geen ingewikkelde integraties

Improgression is te gebruiken zonder integratie van de leeromgeving, maar wel met de eigen vertrouwde look & feel. Samen met onze partners ontwikkelden we Improgression tot een SAAS-oplossing die de eigen leeromgeving volledig ondersteund. Improgression faciliteert het leerproces en zorgt voor overzicht en inzicht. Uiteraard nemen we alle veiligheidsnormen met betrekking tot de privacy van de deelnemer in acht.

Gestures
Introductie
Zelfreflectie
Opties
 

The Progress Principle

Het grote geheim van presteren is ‘voortuitgang’. Als we vooruitgang boeken in werk dat we als betekenisvol ervaren, werken we effectiever, met meer plezier en komen we met creatievere oplossingen. Improgression baseert zich op het recente onderzoek van Amabile en Kramer (2011). Zij concludeerden dat drie typen gebeurtenissen bijdragen aan een positieve werkbeleving:
1. Vooruitgang (Progress)
Gebeurtenissen die vooruitgang laten zien zoals positieve ontwikkeling of behaalde resultaten.
2. Katalysators (Catalysts)
Gebeurtenissen die het werk ondersteunen zoals leren, doelen stellen, autonomie of ondersteuning van anderen.
3. Voedingsstoffen (Nourishers)
Gebeurtenissen die de persoon bevestiging of erkenning geven zoals aanmoediging en respect.


 

Succesverhalen

 

Wilt u op de hoogte gehouden worden?

Schrijf u in voor de kwartaal nieuwsbrief.