Hoe werkt het?

Hoe werkt Improgression?

Improgression is hét online trainingsplatform voor het optimaal ontwikkelen van individuele leerdoelen. Deelnemers ontwikkelen eenvoudig hun vaardigheden en ontvangen feedback via de persoonlijke leeromgeving. Met Improgression wordt het behalen van persoonlijke leerdoelen zo heel eenvoudig!

Improgression

Voor de gebruiker

Met Improgression kan de deelnemer zijn of haar opdrachten altijd en overal uit voeren op ieder gewenst apparaat (tablet, mobiel, desktop). Door middel van de feedback functie in Improgression wordt elke training een op maat gemaakte training met individuele training doelstellingen.

Niet alleen leert de deelnemer op een leuke en leerzame manier feedback ontvangen en geven. Maar ook ontwikkelen zij meer zelfvertrouwen en vaardigheden beter.

Voor de gebruiker

Haal het maximale uit feedback

Improgression biedt feedback panels vanuit de ‘360 graden feedback filosofie’. Met Improgression geef of ontvang je feedback uit verschillende perspectieven: zelf-, peer-, professional en/of doelgroepbeoordeling. Zo kun je met Improgression je eigen vaardigheden, capaciteiten en stijl beoordelen, maar deze ook vergelijken met de perceptie van anderen.

Feedback

Opname functie

Zodra de video-opname start presenteert de deelnemer tegen realistisch publiek, hierdoor ontwikkelt de deelnemer geen ‘trucje’ dat eenmalig aan bod komt tijdens een training, maar een ontwikkelde persoonlijke vaardigheid.

Maximaal rendement

De deelnemer gaat van de eerste opdracht (‘impressie’) via het verwerken en toepassen van feedback naar de volgende opdracht (‘progressie’). Kortom, waardevolle, concrete feedback vanuit meerdere invalshoeken zodat de deelnemer doelgericht zichzelf kan ontwikkelen en maximaal rendement kan behalen!

Een greep uit de productkenmerken

Improgression is niet alleen een trainingsplatform, maar heeft een aantal unieke productkenmerken:

 

Krachtige leermethode

Met Improgression verzorg je eenvoudig 360 graden feedbackloops.

Veelzijdig feedback palet

Door feedback te ontvangen uit meerdere invalshoeken krijgt de deelnemer een beter beeld van de eigen vaardigheden en capaciteiten.

Meerdere trainingstechnieken

‘Wat je erin stopt, krijg je er ook uit’, daarom kun je verschillende trainingstechnieken inzetten die precies aansluiten op de doelstellingen.

Efficient & Effectief

Plug ’n Play! Met Improgression kun je op elk gewenst moment starten, en dit uiteraard in de look & feel van de organisatie.

Voortgangrapportage

Alles wat meetbaar is, kan ook gemonitord worden. Anywhere, anytime!

The Progress Principe

In 2011 introduceerde Teresa Amabile, professor aan Harvard Business School, het ‘Progress Principe’. De theorie vindt haar oorsprong in de scheikunde en psychologie, en de kern lijkt een open deur.

Wilt u op de hoogte blijven over Improgression?

Schrijf u in voor onze kwartaal nieuwsbrief