Succesverhalen

”Dankzij Improgression kunnen wij grote groepen studenten op een eenvoudige en effectieve wijze trainen op verschillende vaardigheden”

Christel Smeets – van Os, Tilburg Center of Entrepreneurship

 
Succesverhaal

Universiteit van Amsterdam

Bij de hervorming van de UvA werd gebruik gemaakt van Improgression om soft-skills te optimaliseren. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk het fragment van Mark van der Veen (director MscBA).  

Lees verder
Succesverhaal

BLiS, bureau voor digitale innovatie

BLiS, een bureau voor digitale innovatie, heeft Improgression ingezet om een perfecte elevator pitch te creëren. Benieuwd naar de 0-meting?    

Lees verder
Succesverhaal

Hogeschool Rotterdam

In het collegejaar 2016-2017 gaan de eerste- en tweedejaarsstudenten van de opleiding Small Business Retail Management hun communicatievaardigheden finetunen met behulp van ons online trainingsplatform Improgression. Met Improgression ontwikkelen deze studenten verschillende vaardigheden zoals het overtuigend presenteren van een bedrijfsidee ...

Lees verder
Succesverhaal

Tilburg Universiteit

Binnen het onderwijs aan de Tilburgse Universiteit nemen ondernemerschap en het ontwikkelen van soft-skills een belangrijke rol in. “Theorie en kennis zijn belangrijk, maar het kunnen toepassen in de praktijk is essentieel om een ondernemende professional te kunnen worden.” zo ...

Lees verder
 

Het team achter Improgression

Improgression is ontwikkeld door BLiS, in co-creatie met het onderwijs en bedrijfsleven. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Barendrecht. Daar werken we dagelijks met veel plezier met ons energieke Improgression-team aan progressie!
 

Lees meer over het team

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang onze kwartaal nieuwsbrief