Improgression

Over ons

Improgression is het online trainingsplatform waarmee cursisten zich optimaal ontwikkelen door middel van feedback. Geen eenzijdige feedback, maar doorlopend en vanuit meerdere perspectieven, beter bekend als het ‘360 graden assessment’. Improgression faciliteert en automatiseert feedback die wordt gegeven door professionals, medecursisten of doelgroep panels. Zo krijgt de cursist een zo compleet mogelijk beeld van zijn vaardigheden en prestaties.

 
 

Het begin

Hoe geef je cursisten de handvaten mee zodat zij niet binnen twee maanden na een training vervallen in oude patronen, en hoe zorg je ervoor dat cursisten blijven werken aan hun persoonlijke doelen? Met deze vraag klopte Jerre Maas aan bij BLiS, een online bureau voor digitale innovatie. Begin 2014 werd zo Improgression geboren: een online feedback platform met als motto ‘van Impressie naar Progressie’. Effectief, meetbaar en ‘anytime & anywhere’ inzetbaar.

Jerre Maas
 

Online feedback platform
Essentieel was dat Improgression niet alleen tijdwinst opleverde, maar ook didactisch verantwoord was. Na de succesvolle pilot bij de Universiteit Tilburg, kon Improgression in 2014 officieel in de markt gezet worden. En niet zonder succes; Improgression helpt nu honderden studenten in o.a. Tilburg, Rotterdam en Amsterdam bij het ontwikkelen van hun vaardigheden.

Improgression
 

Team achter Improgression
Improgression is ontwikkeld door BLiS, in co-creatie met het onderwijs en bedrijfsleven. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Barendrecht. Daar werken we dagelijks met veel plezier met ons energieke Improgression-team aan progressie!


Team Improgression
 

Meet the team

Richard Schot
Richard Schot
Partner / Business development
Dirk-Jan Los
Dirk Jan Los
Partner / HR & Services manager
Fenna Zandvliet
Fenna Zandvliet
Account manager
Mike van den Ijsel
Mike van den IJssel
Product designer
Rob van der Vinden
Rob van der Vinden
PHP developer
Bram van der Linden
Bram van der Linden
Frontend Developer

Blog

  Improgression houdt u graag op de hoogte!

 

Wilt u op de hoogte blijven over Improgression?

Schrijf u in voor onze kwartaal nieuwsbrief.